sobota 21. februára 2015

Fresh tips about food #1


Ahojte, viem, že je už zvykom, že príspevok vychádza v nedeľu, ale kedže minulý týždeň nebol (začo sa vám chcem ospravedlniť) lebo som bola chorá, tak bude dnes v sobotu.Tentokrát to nebude nič beauty ani fashion. Dnešný článok bude o tipe na drink a jedlo pre váš voľný čas. Myslím, že väčšina z vás keď prídete zo školy či z práce máte chuť na niečo svieže alebo sladké. Dnes vám ukážem ako si spraviť banánový milkshake a jogurtovo-jahodové musli. Viem, že to nie je nič nové, ale je to také dobré, že sa musím s vami o to podeliť. Dúfam, že sa vám bude príspevok páčiť a pome na to!

Začnem banánovým milkshakom, na ktorý budete potrebovať:
mlieko
vanilkový cukor
dva banány

Ako prvé nakrájate banány na malé koliečka a potom ich dáte do nádoby, v ktorej to budete všetko mixovať. (mne do mojej nádoby to vychádza na jeden a pol banána tak preto píšem pre istotu dva banány, ale viac určite nebudete potrebovať:))

Ďalej pridáte vanilkový cukor a zalejte mliekom. (dajte radšej menej cukru a potom keď pri ochutnávaní sa vám bude zdať že je to málo sladké tak pri mixovaní pridajte.)

Nakoniec zoberte mixér a celé to zmixujte. (odporúčam nechať radšej nerozmixované menšie kúsky banánu lebo to potom lepšie chutí)

A banánový milkshake je hotovýýý

Ako druhé sú jogurtovo-jahodové musli, na ktoré potrebujete:
jahody
musli
biely jogurt
med

Najprv nakrájate jahody, ktoré zatiaľ odložíte nabok.

Ďalej nasypete do misky musli, pridáte biely jogurt a potom aj med. (ja dávam dve čajové lyžičky medu.)

Nakoniec pridáte jahody a zamiešate.

Aaa jogurtovo-jahodové musli sú hotové :3

To by bolo všetko a ak sa vám príspevok páči dajte plusko a možte aj písať do komentára. A nezabudnite na follow ;) BYEEE <3




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára